EHLP, Güney Çin'de, evde bakım ağırlıkları ile desteklenen maliyet etkinliğiyle bir kenara sahip, yüzey aktif maddeler, karbomer, yumuşatıcılar, vb. Gibi yoğun talep gören kişisel bakım ve ev eşyalarını kapsayan ilk üç tedarikçiden biridir.

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Ana sayfa ÜrünlerKozmetikte Dimetikon

Kozmetikte 100 DC 200 Dimetikon 63148-62-9 Şeffaf Silikon Yağı

Sertifika
iyi kalite Kozmetikte Karbomer satış için
iyi kalite Kozmetikte Karbomer satış için
Ben sohbet şimdi

Kozmetikte 100 DC 200 Dimetikon 63148-62-9 Şeffaf Silikon Yağı

Çin Kozmetikte 100 DC 200 Dimetikon 63148-62-9 Şeffaf Silikon Yağı Tedarikçi

Büyük resim :  Kozmetikte 100 DC 200 Dimetikon 63148-62-9 Şeffaf Silikon Yağı

Ürün ayrıntıları:

Menşe yeri: Çin
Marka adı: EHLP
Sertifika: RoHS / GB / ISO 9001:2015 / REACH
Model numarası: EP100

Ödeme & teslimat koşulları:

Min sipariş miktarı: 4 mt
Ambalaj bilgileri: 200kg / bidon
Teslim süresi: Resmi PO aldıktan sonra 5 iş günü içinde
Ödeme koşulları: pazarlık edilebilir (deneme için şimdiden T / T)
Yetenek temini: Yılda 9000mt
Contact Now
Detaylı ürün tanımı
İNCİ: dimetikon CAS No: 63148-62-9
Renk (APHA): 35 Maks Viskozite (25 ℃, cSt): 95.0 ~ 105.0
Kırılma endeksi (D25): 1,4020 ~ 1,4040 Oynaklık (%): 0,5 Maks
Yoğunluk (25 ℃, g / cm3): 0.962 ~ 0,968

Kozmetikte 100 DC 200 Dimetikon 63148-62-9 Şeffaf Silikon Yağı

EP100

INCI Adı ve CAS No.

Dimethicone 63148-62-9

Açıklama

Dimetikon EP100, kokusuz renksiz, şeffaf bir görünüme sahip, düşük viskoziteli lineer dimetikondur. Cilt tahrişinden arınmış temiz ve yağlı olmayan bir his sağlayabilir. Esas olarak kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde kullanılır.

Şartname

Parametre değer
Görünüm Şeffaf sıvı
Koku karakteristik
Viskozite (25 ℃, cSt) 95.0 ~ 105.0
Oynaklık (%) ≤0.5
Kırılma indisi (D 25 ) 1,4020 ~ 1,4040
Yoğunluk (25 ℃, g / cm 3 ) 0.962 ~ 0,968
Renk (APHA) ≤35
Asit değeri (mgkOH / g) ≤0.01

Özellikleri

1. Pürüzsüzlük ve yumuşaklık ve hidrofobiklik ve iyi kimyasal kararlılık ve yalıtım özelliği.
2. Yüksek ve düşük sıcaklık direnci ve yüksek parlama noktası.
3. Düşük donma noktası (-50 ℃ ile +200 ℃ arasındaki sıcaklıklarda kronik olarak kullanılabilir).
4. Küçük viskozite-sıcaklık katsayısı ve büyük sıkıştırma oranı ve düşük yüzey gerilimi.

Uygulamalar

Saç bakım ürünleri ve cilt bakımı ve makyaj ürünleri.

Formül Kuralları

Aşırı ısıtmadan önce diğer silikonla karıştırın. Normalde yağ fazını (silikon hariç) ve su fazını karıştırın, 60-70 ℃'de silikon karışımı ekleyin ve sonra homojenleştirin.

Depolama ve taşıma

Standart ambalaj: 200kg / davul

1. Normal sıcaklıkta kuru, havalandırılmış yerlerde depolayınız. Asit ve alkali madde ile karışık depolama yok. Depolama yerine yangın ekipmanı sağlanmalıdır.
2. Kıvılcım üretmeyi kolaylaştıran ekipman ve aletleri kullanmayın.


EHLP BİLİM & TEKNOLOJİ KURUMSAL

Hakkımızda

EHLP, Güney Çin'deki kişisel bakım ve ev bakım malzemeleri, PVC, ABS, solvent yağı, vb. Endüstrinin ağır ağırlıkları ile ithalat ve ihracat işlerini kapsayan ilk üç tedarikçiden biridir. Yüzey aktif maddeler, karbomer, yumuşatıcılar, vb. Gibi yoğun talep gören kozmetik içerikler, maliyet verimliliğinde bir kenara sahiptir. Tüm olasılıklar için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Merkezi Guangzhou'da bulunan CSEMC, ISO9001: 2015 standartlarına uygun olarak 47 yılı aşkın bir süredir üstün malzeme, üretim, lojistik ve katma değerli hizmet sunarak kalite, verimlilik ve güvenilirlik markası “EHLP” yi kurmuştur. EHLP'yi zamanında ve uygun fiyatlarla kaliteli malzemeler tedarik etmede güvenilir ortağınız olsun.

SSS

S: Bir üretici misiniz?

Bir: evet, biz. Bizim ana üretim tesisleri Guangzhou'da yatar.

S: Test için örnekleri nasıl alabilirim?

A: parsel detayları için bize ulaşın. Numuneler, kişiselleştirilmiş durumlar hariç, en kısa sürede ve sıfır ücretle standartlaştırılır.

S: Tesis denetimi için müsait misiniz?

C: Evet, modernize edilmiş sitemize hoş geldiniz. Yerel konaklama ve ulaşım düzenlemeleri için personelimizi bulun.

Ürün listemiz

EHLP ürünleri ağırlıklı olarak aşağıda gösterilmiştir:

Amfoterik Yüzey Aktif Madde Cocamidopropyl Betaine
Disodyum Cocoamphoacetate
Koksamidopropilamin Oksit
karbomer karbomer
Katyonik Saç Kremi Polikuaterniyum-7
Polikuaterniyum-4
Polikuaterniyum-10
Şeffaf Silikon dimetikon
Anyonik Yüzey Aktif Madde Sodyum Lauryl Eter Sülfat
Sodyum Alkol Eter Sülfat
Sodyum Lauryl Sülfat
Askıya Alma Ajan Asilatlar Kopolimer
Amino Asit Yüzey Aktif Madde Sodyum Lauroyl Sarcosinate
Uçucu Silikon siklopentasiloksan
Siklopentasiloksan Sikloheksasiloksan
Cyclohexasiloxane
Modifiye Silikon Phenyl Trimethicone
PEG-12 Dimetikon
Carbomer Özel Akrilatlar / C10-30 alkil akrilat çapraz polimer
PVP Polivinil Pirolidon

EHLP BİLİM & TEKNOLOJİ KURUMSAL

EKLE: 137 Gexin Caddesi, Haizhu Bölgesi, Guangzhou 510250, PRC

TEL: 86-20-8472 7896 CEL: 86-136 0245 7727 (WhatsApp)

MAIL: info@ehlp.biz yangfan-hn@csemc.com yangf26@hotmail.com (Skype)

İletişim bilgileri
EHLP SCIENCE & TECHNOLOGY CORPORATION

İlgili kişi: Manager

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)