EHLP, Güney Çin'de, evde bakım ağırlıkları ile desteklenen maliyet etkinliğiyle bir kenara sahip, yüzey aktif maddeler, karbomer, yumuşatıcılar, vb. Gibi yoğun talep gören kişisel bakım ve ev eşyalarını kapsayan ilk üç tedarikçiden biridir.

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Ana sayfa ÜrünlerKozmetik Malzemeler

Güzellik Ürünü Malzemeler Amfoterik Sürfaktan Disodyum Cocoamphoacetate 30% Aktif 68650-39-5

Sertifika
iyi kalite Kozmetikte Karbomer satış için
iyi kalite Kozmetikte Karbomer satış için
Ben sohbet şimdi

Güzellik Ürünü Malzemeler Amfoterik Sürfaktan Disodyum Cocoamphoacetate 30% Aktif 68650-39-5

Çin Güzellik Ürünü Malzemeler Amfoterik Sürfaktan Disodyum Cocoamphoacetate 30% Aktif 68650-39-5 Tedarikçi

Büyük resim :  Güzellik Ürünü Malzemeler Amfoterik Sürfaktan Disodyum Cocoamphoacetate 30% Aktif 68650-39-5

Ürün ayrıntıları:

Menşe yeri: Çin
Marka adı: EHLP
Sertifika: RoHS / GB / ISO 9001 2015 / REACH
Model numarası: EP-A-MAB40

Ödeme & teslimat koşulları:

Min sipariş miktarı: 4 mt
Ambalaj bilgileri: 200kg / bidon
Teslim süresi: resmi PO aldıktan sonra 5 iş günü içinde
Ödeme koşulları: pazarlık edilebilir (deneme için şimdiden T / T)
Yetenek temini: Normal stok
Contact Now
Detaylı ürün tanımı
İNCİ: Disodyum Cocoamphoacetate CAS No: 68650-39-5
Renk (Gardner): ≤3 Katı İçerik (%): 39.0 ± 1.0
Tuz içeriği (%): 9.5 Maks Viskozite (25 ℃, mPa.s): 5000 Maks

Kozmetik Maddeler Amfoterik Sürfaktan Disodyum Cocoamphoacetate 30% Aktif 68650-39-5

EP-A-MAB40

INCI Adı ve CAS No.

Disodyum Cocoamphoacetate 68650-39-5

Açıklama

Disodyum Cocoamphoacetate EP MAB40 hafif renkli, orta viskoziteli, düşük irritasyonlu, yüksek köpürebilir, yüksek kalınlaşma kabiliyetine sahip hafif amfoterik bir yüzey aktif maddedir. Genellikle hafif şampuan, vücut yıkama, yüz temizleyici, el sabunu, tıraş ürünleri ve benzeri olarak birincil veya ikincil yüzey aktif madde olarak kullanılır.

Şartname

Parametre değer
Görünüm Sarımsı berrak sıvı
pH değeri (25 ℃,% 10) 8,0-10,0
Katı İçerik (%) 39.0 ± 1.0
Tuz içeriği (%) ≤9.5
Viskozite (25 ℃, mPa.s) ≤5000
Renk (Gardner) ≤3

Bu değerler tipik özellikleri göstermektedir, ürün özellikleri olarak kullanılmaları amaçlanmamıştır.

Özellikleri

Mükemmel antistatik, yumuşatıcı, köpük stabilize edici performans.

Cilt için yumuşaktır. Bezin yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayın, saçları yumuşak ve tarakla parlak ve parlak hale getirin.

Ağartıcı kararlı. Ürünü sabit tutmak için kalınlaşma ve çözme yeteneği iyi.

Kalsiyum sabunu sterilize etme ve dağıtma, iyi biyo-bozunabilirlik.

Anyonik, katyonik, amfoterik ve noniyonik yüzey aktif maddelerle uyumlu olmalıdır.

Şampuanlar, banyo yıkamaları, bulaşık yıkama deterjanları için uygundur.

Uygulamalar

Disodyum Cocoamphoacetate EP MAB40, çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, özellikle yüz temizleyicileri, ovma ve tıraş kremlerinde kullanılan iyi bir köpük güçlendirici ve kondisyon ajanıdır. Ürün cilde pürüzsüzce süzülür.

Formül Kuralları

Tipik olarak 1.0 ~% 20.0 seviyesinde kullanılır

Depolama ve taşıma

Raf ömrü: 2 yıl

Standart ambalaj: 200 kg / davul

Depolama: Serin, Kuru, Havalandırmalı ve Işıksız Yerde Tutun.


EHLP BİLİM & TEKNOLOJİ KURUMSAL

Hakkımızda

EHLP, Güney Çin'deki kişisel bakım ve ev bakım malzemeleri, PVC, ABS, solvent yağı, vb. Endüstrinin ağır ağırlıkları ile ithalat ve ihracat işlerini kapsayan ilk üç tedarikçiden biridir. Yüzey aktif maddeler, karbomer, yumuşatıcılar, vb. Gibi yoğun talep gören kozmetik içerikler, maliyet verimliliğinde bir kenara sahiptir. Tüm olasılıklar için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Merkezi Guangzhou'da bulunan CSEMC, ISO9001: 2015 standartlarına uygun olarak 47 yılı aşkın bir süredir üstün malzeme, üretim, lojistik ve katma değerli hizmet sunarak kalite, verimlilik ve güvenilirlik markası “EHLP” yi kurmuştur. EHLP'yi zamanında ve uygun fiyatlarla kaliteli malzemeler tedarik etmede güvenilir ortağınız olsun.

SSS

S: Bir üretici misiniz?

Bir: evet, biz. Bizim ana üretim tesisleri Guangzhou'da yatar.

S: Test için örnekleri nasıl alabilirim?

A: parsel detayları için bize ulaşın. Numuneler, kişiselleştirilmiş durumlar hariç en kısa sürede ve sıfır ücretle standartlaştırılır.

S: Tesis denetimi için müsait misiniz?

C: Evet, modernize edilmiş sitemize hoş geldiniz. Yerel konaklama ve ulaşım düzenlemeleri için personelimizi bulun.

Ürün listemiz

EHLP ürünleri ağırlıklı olarak aşağıda gösterilmiştir:

Amfoterik Yüzey Aktif Madde Cocamidopropyl Betaine
Disodyum Cocoamphoacetate
Koksamidopropilamin Oksit
karbomer karbomer
Katyonik Saç Kremi Polikuaterniyum-7
Polikuaterniyum-4
Polikuaterniyum-10
Şeffaf Silikon dimetikon
Anyonik Yüzey Aktif Madde Sodyum Lauryl Eter Sülfat
Sodyum Alkol Eter Sülfat
Sodyum Lauryl Sülfat
Askıya Alma Ajan Asilatlar Kopolimer
Amino Asit Yüzey Aktif Madde Sodyum Lauroyl Sarcosinate
Uçucu Silikon siklopentasiloksan
Siklopentasiloksan Sikloheksasiloksan
Cyclohexasiloxane
Modifiye Silikon Phenyl Trimethicone
PEG-12 Dimetikon
Carbomer Özel Akrilatlar / C10-30 alkil akrilat çapraz polimer
PVP Polivinil Pirolidon

EHLP BİLİM & TEKNOLOJİ KURUMSAL

EKLE: 137 Gexin Caddesi, Haizhu Bölgesi, Guangzhou 510250, PRC

TEL: 86-20-8472 7896 CEL: 86-136 0245 7727 (WhatsApp)

MAIL: info@ehlp.biz yangfan-hn@csemc.com yangf26@hotmail.com (Skype)

İletişim bilgileri
EHLP SCIENCE & TECHNOLOGY CORPORATION

İlgili kişi: Manager

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)